Ja już sprawdzałem ceny w SC demontażu fotela kierowcy aby dostac się do podłogi… 😂Tez prawie rozebrałem pol auta …
tak, linki są w opisie i do tacki i do adaptera. Jak potrzebujesz jakiegoś konkretnego wymiaru to daj znać, coś się wymyśli 😎Ale Twój projekt to do jakiegos organizatora „third party”? U mnie schowek w konsoli wyglada inaczej…
Tez prawie rozebrałem pol auta …
no to teraz wiem że muszę to zrobić szybciej niż wcześniej 😅Ja już sprawdzałem ceny w SC demontażu fotela kierowcy aby dostac się do podłogi… 😂
takie szybkie pytanie, bo jest drugi projekt tych kratek który mi się bardziej podoba (hex 😍) i jest on ciut (ponad 1cm po wnętrzu wylotu) węższy od tego co wrzuciłeś, możesz pokazać jak to wygląda i pasuje u Ciebie?Polecam siatki ochronne na wyloty wentylacji podłogowej.
![]()
Tesla Model Y Floor Vent Grate Guard by osunick
Under the seats there are HVAC vents that are just begging for goldfish and jellybeans to get tossed into them, never to be seen again. Print these and place them over the vents to retain airflow but not the ability to lose small snacks in them. They should friction fit ok, use 1/4www.thingiverse.com
Ja zdecydowałem się na wydruk dopiero po (nierównej) walce z kasztanami, które wpadły do wylotu wentylacji i radośnie turlały się przy każdym zakręcie 😂
U mnie nie-hex pasuje, chociaż były luzy i dałem taśmę dwustronną, aby zostało na planowanym miejscu. Wygląda to tak:takie szybkie pytanie, bo jest drugi projekt tych kratek który mi się bardziej podoba (hex 😍) i jest on ciut (ponad 1cm po wnętrzu wylotu) węższy od tego co wrzuciłeś, możesz pokazać jak to wygląda i pasuje u Ciebie?
Masz może film, albo chociaż zdjęcia?Ten sam wykonalem ja: nadmuch na nogi na maxa i postukać w podłogę. Kasztan lekko podskoczył a pęd powietrza go wydmuchał. Zanim na to wpadłem męczyłem się z 1h próbując wyciągnąc go drutem oklejonym taśma dwustronna. Jednego tak się udało nawet wyciągnąć 😁