Jarecki.cx
Zadomawiam się
Dużo, można mieć za ok 5-5.5 tys w zależności od opcji ( jaki assistance itp) - mówię także o PZUJakie macie polisy na nowe 3. Chodzi o pełną kwotę. PZU z Santandera wyliczył na 7360![]()
Dużo, można mieć za ok 5-5.5 tys w zależności od opcji ( jaki assistance itp) - mówię także o PZUJakie macie polisy na nowe 3. Chodzi o pełną kwotę. PZU z Santandera wyliczył na 7360![]()
Od ręki pewnie znaczy że za kilka dni.Samochody dostępne na stronie Tesli są dostępne od ręki? Trochę to dziwne, bo na stronie jest sporo 3, a ktoś mówił, że na placu nie ma ani jednej.
NieCzy jak mam numer zamowienia ale nie mam VIN moge zlokalizować na którym statku jest auto ? Poddałem się z dodzwonieniem do Zabek
Zapraszam do tego wątkuJakie macie polisy na nowe 3. Chodzi o pełną kwotę. PZU z Santandera wyliczył na 7360![]()
Ale ze te ich mruganie telefonów i dzwonienie (pewnei wyciszaja) nie irytuje, szybciej byłoby odebrać i odepchac tematCzy jak mam numer zamowienia ale nie mam VIN moge zlokalizować na którym statku jest auto ? Poddałem się z dodzwonieniem do Zabek
Podobno 1500 samochodów. Ciekawe, czy coś do PL 'skapnie'?Amsterdam idzie teraz do Koper