ciastek
Pionier e-mobilności
Fajne to! Fajniejsze od ręcznej kalibracji.Wejdź w tryb serwisowy i zrób kalibrację.
Fajne to! Fajniejsze od ręcznej kalibracji.Wejdź w tryb serwisowy i zrób kalibrację.
Zrób zgłoszenie i zanim wyślesz zobacz czy Ci apka sama nie dodała wymiany tego elementu.No i d...a. Niby jak przesmarowałem to działa ale potem chwilę postoi i to samo. I tak za każdym razem. Chyba zostaje zgłoszenie serwisowe :-(
Mi też zaczęło wywalać ten błąd po update. Pojawiał się i znikał. Zgłosiłem w aplikacji to zaproponowali wymianę wiązki z gniazda ładowania do pakietu baterii i to w ramach gwarancji z informacją że czasem się to zdarza w Modelu Y.A mi dziś wywaliło błąd Ladowania DC ale po chwili zniknęło. Chyba śnieg się dostał do złącza bo innej możliwości nie widzę.
Mi to wywaliło raz i przestało więc na razie nie zgłaszam. Jeśli się powtórzy to może się umówię do serwisu.Mi też zaczęło wywalać ten błąd po update. Pojawiał się i znikał. Zgłosiłem w aplikacji to zaproponowali wymianę wiązki z gniazda ładowania do pakietu baterii i to w ramach gwarancji z informacją że czasem się to zdarza w Modelu Y.
Ja z początku też trochę temat olałem ale stwierdziłem że nie chce żeby na wyjazdy świąteczne utknąć na jakiejś ładowarce z 5% baterii, bez możliwości naładowania, kilkaset kilometrów od serwisu. No i też klasyczny problem z tym że jeżeli tam jest jakieś niedokładne połączenie elektryczne to też może się coś przytopic, zwęglić lub spalić bo na ładowarce DC to prąd jest całkiem spory.Mi to wywaliło raz i przestało więc na razie nie zgłaszam. Jeśli się powtórzy to może się umówię do serwisu.