Z mojego doświadczenia, co podłączysz to zadziała. Nawet analogi z Windows95. To dlatego, ze Tesla użyła popularnych sterowników Linuxowych.Witam,
Jak w temacie, ktoś by polecił jakiś kontroler gamingowy do TM3 po lifcie, którego można podłączyć dwie sztuki?
Pozdr
nie posiadam, ale nie słyszałem żeby ktoś miał problemyz XBOX 360 działają?
Podłączałem 11 różnych kontrolerów i wszystkie działały ale akurat od xbox 360 nie próbowałem. Natomiast drążąc temat nigdzie nie natknąłem się na problem z 360tką.z XBOX 360 działają?
Albo po kablu dwa połączysz od razu, wetkniesz pendrive od Sentry i jeszcze masz wolne USB C
34,51 zł 35% zniżki | YZ dla Tesla Model 3/Y szybka ładowarka 4 USB bocznik Hub uciekają stacja dokująca Adapter zasilany rozdzielacz rozszerzenie akcesoria samochodowe
![]()
YZ Handschuhfach-Dockingstation für Tesla Model 3, Y Highland Juniper Schnellladegerät, 4 USB-Shunt-Hub, Beflockungsadapter, angetriebener Splitte - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
O tym właśnie napisałem post wyżejA jest jakieś rozwiązanie dla tych co muszą podpiąć się w schowku gdzie jest pendrive? Czy jak podepnie tam hub będzie dzialał pendrive i pad?