Tuning mechaniczny i optyczny Tm3

nolaan

Zadomawiam się
Znalazłem dwa zdjęcia:

View attachment 364
Robi wrażenie! Czy można to wsadzić na te stockowe 18" Aero czy coś jeszcze jest potrzebne?

Poldek

Fachowiec

Ja planuję taki tuning 😳

kołpaki zdejmę jak będę jeździł po mieście

Zamowilem białe chlapacze do białego samochodu ale żałuję że nie zamówiłem czarnych

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Odbieram swoją TM3 SR+ chińską 17 czerwca i się zastanawiam co jest "must have"
nie mógłbym żyć bez wewnętrznej półki na szpargały do podłokietnika ;)
aliexpress.com/item/1005002245833659.html
haczyk na zakupy do bagażnika nie jest must have, ale mz lepiej mieć, niż nie mieć
1622801933303.png
1622802178255.png

Last edited:

Tad

Zadomawiam się
Z tego co widziałem w różnych miejscach to wychodzi mi, że najwyższy priorytet mają:
chlapacze i osłony przed słońcem na dach
No i ten wątek na tym forum o odchodzeniu farby z progów, czyli ich oklejenie. Mam jednak nadzieję, że to nie dotyczy wersji z Chin.

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Z tego co widziałem w różnych miejscach to wychodzi mi, że najwyższy priorytet mają:
No i ten wątek na tym forum o odchodzeniu farby z progów, czyli ich oklejenie. Mam jednak nadzieję, że to nie dotyczy wersji z Chin.
Rób progi, resztę se dokupisz jak przyjdzie zima :).....no i odkładaj na kapcie zimowe.

Bartosz

Pionier e-mobilności
Nawet jak farba na progach będzie najlepsza na świecie to kamienie i piasek w końcu ją wytłuką, ponieważ ten element samochodu jest źle zaprojektowany i piasek wyrzucany spod kół dział jak piaskarka kabinowa.