ZacumowałByle nie stał na redzie w oczekiwaniu na miejsce w porcie
ZacumowałByle nie stał na redzie w oczekiwaniu na miejsce w porcie
Zamòwiłem samochod 6 Marca. 8go otrymałem VIN oraz musiałem zaakceptowac wiadomisc odnośnie braku USS. Po godzinie VIN znikł. Nadal miałem or. czas dostawy 2-4 tyg. Wczoraj status dostawy się zmienił na TBD. Sprawdziłem or. czas dostawy podawany na stronie/sklep -
2-4 tyg. Nie rozumiem co się dzieje i mam zero kontaktu z SC.
Jak zapłaciliście już fakturę to bym się nie martwił, raczej jakieś zamieszanie w systemie. Na fakturze przecież jest VIN.No niestety
View attachment 9334
Tak naprawdę chcę zobaczyć samochód przed zapłaceniem. Chcę być pewien jest jest ok jakościowo. Nie wiem czy to jest do zrobienia w PL. Czytałem ze tak polecają robić w stanach. Nie chcę rejestrować coś co będę musiał odrzucić. W każdym razie, mam nadzieje że będę mógł to ustalić ze SPOC w SC.Jak zapłaciliście już fakturę to bym się nie martwił, raczej jakieś zamieszanie w systemie. Na fakturze przecież jest VIN.
Z tego co wiem, 500-600 km na dzień. Dystans z Tresto do WAWa to od 1138 km. Czyli 2-3 dnia.Ciekawe czy na tym statku Grand Ruby jest moje auto, jak sądzicie kiedy auta dotrą do Warszawy ?
Może się mylę, ale wydaje mi się, że jak nie zapłacisz to wypadasz z kolejki. Nie ma czegoś takiego jak płatność przy odbiorze, chyba, że akurat auto stoi na placu i nie jest przypisane do żadnego zamówienia.Tak naprawdę chcę zobaczyć samochód przed zapłaceniem. Chcę być pewien jest jest ok jakościowo. Nie wiem czy to jest do zrobienia w PL. Czytałem ze tak polecają robić w stanach. Nie chcę rejestrować coś co będę musiał odrzucić. W każdym razie, mam nadzieje że będę mógł to ustalić ze SPOC w SC.
VIN był w system przez 1 godzinę. Coś chyba pomylili i odwołali. Napisałem - cisza.Może się mylę, ale wydaje mi się, że jak nie zapłacisz to wypadasz z kolejki. Nie ma czegoś takiego jak płatność przy odbiorze, chyba, że akurat auto stoi na placu i nie jest przypisane do żadnego zamówienia.
Nie dostawałeś SMSów w stylu "Masz 48h na zapłatę, w przeciwnym razie Twój pojazd zostanie przydzielony do innego zamówienia" ? Bo ja dostałem dwa takie.