ładowanie na lidlach w poznaniu

subintabulat

Zadomawiam się
no i dupa z tą zmianą taryfy na MyHiundai charge/Kia charge..przy próbie wykupienia najdroższej taryfy, pojawia się informacja, że będzie ona obowiązywać od 1 kwietnia, a ja potrzebuje tej nowej taryfy od 25 marca...da się to zmienić ?

Cav

Pionier e-mobilności
W kiacharge można było wybrać datę startu umowy, oraz czy ma być od nowego miesiąca czy wcześniej.
Właśnie mi przypomniałeś, ze miałem wykupić ten abonament.

Na pewno doszedłeś do tego etapu (wyboru momentu startu umowy)?

subintabulat

Zadomawiam się
nie można znieć daty startu umowy odgórnie w formularzu pojawia się 1 kwietnia. Potwierdziła to Pani z hyundai charge przez e-mai. Czyli najważniejszej informacji i niekorzystnej dla klienta nie podadzą...W tej sytuacji, chyba bardziej opłaca sie jechać trasę wrocław- ustka - wrocław spaalinowym niż elektrykiem, nawet jak na starcie będę zatankowany 100 %

Cav

Pionier e-mobilności
nie można znieć daty startu umowy odgórnie w formularzu pojawia się 1 kwietnia. Potwierdziła to Pani z hyundai charge przez e-mai.
Czyli Kia lepsza, uruchomiłem bez problemu ze startem od 23.03.
Czyli najważniejszej informacji i niekorzystnej dla klienta nie podadzą...W tej sytuacji, chyba bardziej opłaca sie jechać trasę wrocław- ustka - wrocław spaalinowym niż elektrykiem, nawet jak na starcie będę zatankowany 100 %
Połowę przejedziesz na prądzie z domu, więc dasz radę.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Czyli Kia lepsza, uruchomiłem bez problemu ze startem od 23.03.
Ale jak masz już usługę (np. w wariancie Easy) i chcesz zmienić taryfę, to zmiana nastąpi dopiero z początkiem kolejnego miesiąca.

subintabulat

Zadomawiam się
Pytanie techniczne. Czy jak zostało mi 5 % baterii i zostawie na ulicy na 2-3 dni przy obecnej temeraturze ok zera do 8 na plusie to sie rozładuje czy utrzyma tą moc ?

daniel

Señor Meme Officer
Pytanie techniczne. Czy jak zostało mi 5 % baterii i zostawie na ulicy na 2-3 dni przy obecnej temeraturze ok zera do 8 na plusie to sie rozładuje czy utrzyma tą moc ?
To trzeba by spytać na forum Hyundai kogoś kto ma taką Konę, bo w tym dziale jest ogólnie o ładowarkach i różni ludzie tu przesiadują. Właściciele Kony mogą tu nie zaglądać.

Cav

Pionier e-mobilności
Nie zostawiłbym.
Do zera pewnie nie spadnie, ale może nie chcieć ładować aku 12V, więc ten może dostać w kość.
Nie naładowałeś w Słupsku po drodze?
Byłem tam w piątek - Kia Charge zadziałała....