JuicePass - wątek

vwir

Pionier e-mobilności
No i na czym stanęło? Da się kupić pakiet EnelX dla nowych? No i czy można zaraz po kupnie zrezygnować, żeby go mieć tylko na miesiąc?

tomA

Posiadacz elektryka
ja w hiszpanii ;) kupiłem na miesiąc abo ale jakość na GW mi nie zdziałało, ale będą próbował czy się uda jeszcze bo moze jakas ładowarka trefna była.... najwyżej w pizdu pójdzie jeden abo...

vwir

Pionier e-mobilności
No mnie się udało przez Rumunię ;)
Ale potem już mogłem wpisać normalnie swoje dane, czyli na PL. Nadal mogę kupić abonament z 99EUR (320kWh), nie zniknęła mi ta opcja. Fajnie, bo w tym abonamencie za darmo jest karta RFID więc nie chciałem dawać fikcyjnych danych.

tomA

Posiadacz elektryka
Ale potem już mogłem wpisać normalnie swoje dane, czyli na PL. Nadal mogę kupić abonament z 99EUR (320kWh), nie zniknęła mi ta opcja. Fajnie, bo w tym abonamencie za darmo jest karta RFID więc nie chciałem dawać fikcyjnych danych.
i dziala ci na GW w pl? no i przy pomocy apki czy karty?

vwir

Pionier e-mobilności
Nie próbowałem jeszcze. Dopiero co przeklikałem. Nie zależy mi specjalnie na GW, więc mam to trochę w nosie. Potrzebuję na wyjazd na majówkę, ani jedno ładowanie nie będzie na GW. Ale gdy kupię abonament to podjadę na GW i dam znać, czy działa.

viallos

Pionier e-mobilności
Ja mam abo za 99EUR i kartę .... tydzien temu na GW dotknalem kartą i bez problemu działało. Jak nie miałem karty z apki było dużo trudniej. Teraz jestem w DE , po drodze używałem Ionity w Poznaniu a potem 4x Ionity już w DE. Za każdym razem no problem ... dotykasz kartą i leci.

STMS

Pionier e-mobilności
jak zarejestrowałeś przez Rumunię ? masz numer tel rumuński ?

vwir

Pionier e-mobilności
Nie potrzebujesz. Po stworzeniu konta wpisujesz już swoje prawdziwe dane, w PL, z naszym numerem telefonu. Opcja zakupu abonamentów już nie znika.

viallos

Pionier e-mobilności
Super, dzięki, takiego potwierdzenia potrzebowałem. Ile czekałeś na kartę?
Ja kartę sobie zamówiłem i za nią płaciłem jeszcze zanim wprowadzili te nowe abonamenty. Od zamówienia do dostawy nie więcej niż 2 tygodnie ... ale dokładnie nie pamiętam.