Kogo widziałem / widziałam

ypl

Pionier e-mobilności
Ciekawe kto będzie pierwszy z forum naszego pozdrowiony i da znaka, że to on/ona 😁

ypl

Pionier e-mobilności
No ja też, aczkolwiek ja na codzień piątką jeżdżę, żona rozpływa się jaka to tesla fajna i w ciągu dnia nie mam podejścia 😁
Z klasy średniego syna jakiś jeden tata dziewczynki czeka na audi etron, ale czeka już prawie rok i etrona dalej nie ma, i dzisiaj mocno moją żonę o tesle wypytywał, jak się jeździ, i czy zadowolona jest z auta. Chyba go wezmę na przejażdżkę i dam mu się "karnąć" 🤣

bart_zaw

Posiadacz elektryka
No ja też, aczkolwiek ja na codzień piątką jeżdżę, żona rozpływa się jaka to tesla fajna i w ciągu dnia nie mam podejścia 😁
Z klasy średniego syna jakiś jeden tata dziewczynki czeka na audi etron, ale czeka już prawie rok i etrona dalej nie ma, i dzisiaj mocno moją żonę o tesle wypytywał, jak się jeździ, i czy zadowolona jest z auta. Chyba go wezmę na przejażdżkę i dam mu się "karnąć" 🤣
Statek dopływa w poniedziałek - może znowu kilkaset sztuk wjedzie do Polski. W Ząbkach spokojnie na placu ale kabla chyba z 3-4 szpule były więc oby tylko potwierdziło się że więcej niż 4 stanowiska SuC robią bo "materiału" nawiezione.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Jeszcze popróbuje trochę — Praga Płn. rano 17 i 18/05/2023
IMG_9506.jpeg

ypl

Pionier e-mobilności
Pozdrowienia dla kierownika białej tesli model s, rejestracja XX TSLA (bardzo fajna), mijaliśmy się pod budynkiem Compensa na alejach jerozolimskich około godziny 12:30. Kolejna biała tesla model Y, około godziny 11:30, rondo zesłańców syberyjskich, nie zdążyłem zobaczyć rejestracji, jechała od strony prymasa tysiąclecia w stronę bitwy warszawskiej.

ELuk

Pionier e-mobilności
Jak robiłem 2 lata temu objazdówkę Teslą po Europie zachodniej to jeszcze sobie ludzie machali na pozdrowienie, teraz już to jest rzadkość.
Czyli z okresu entuzjazmu i ekscytacji czymś nowym i innym, przechodzimy do normalności..,
Też Ci przejdzie 😉😀👍

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak robiłem 2 lata temu objazdówkę Teslą po Europie zachodniej to jeszcze sobie ludzie machali na pozdrowienie, teraz już to jest rzadkość.
Czyli z okresu entuzjazmu i ekscytacji czymś nowym i innym, przechodzimy do normalności..,
Też Ci przejdzie 😉😀👍
Tak było z motocyklami... Przecinaki stopą, chopery itp łapą