Kogo widziałem / widziałam

Michal

Moderator
Ja nadal macham, ale fakt, że coraz mniej ludzi odpowiada :(
Może nie coraz mniej - coraz mniejszy procent Tesli, ale liczbowo chyba podobnie bo Tesli coraz więcej ;)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ja nadal macham, ale fakt, że coraz mniej ludzi odpowiada :(
Może nie coraz mniej - coraz mniejszy procent Tesli, ale liczbowo chyba podobnie bo Tesli coraz więcej ;)
Ja macham i odmachuję. Chyba, że się zagapię 😉

ypl

Pionier e-mobilności
Ja też macham i odmachuje, to samo jak zabieram na przejażdżkę mazdę mx-5 to też wszyscy mazdowicze sobie machają i odmachiwane jest.

pmlody

Pionier e-mobilności
Ja też macham i odmachuje, to samo jak zabieram na przejażdżkę mazdę mx-5 to też wszyscy mazdowicze sobie machają i odmachiwane jest.
Mnie to az po facebookach ganiali zebypozdrowic jak raz zostawilem mniate na spacerze z psami :D

ypl

Pionier e-mobilności
Mnie to az po facebookach ganiali zebypozdrowic jak raz zostawilem mniate na spacerze z psami :D
Hahahaha, no to czujesz ten klimat, ja dlatego miatę mam do dzisiaj, niesamowita społeczność jest w około tego auta, ale tutaj podobnie, czuć podobny klimat i podobni fajni ludzie są posiadaczami tesli.

Bronek

Pionier e-mobilności
Dwa grzyby w barszczu i kto to na moje niebo wlata?

18.00 żona z roboty ma wychodzić a tu za mną stoi absztyfikant i się podszywa . Błysnął to znaczy mu się nagralem. Chyba szczecińska rejestracja? 6 miejsc i bez plakietki LR?

20230607_175620~2_copy_1612x726.jpg

slaveq

Pionier e-mobilności
Dziś w restauracji pod Bazantami pod Krakowem był zlot elektryków. Oprócz naszego e208 był elektryczny mini i biała trójka. Czy ktoś z forumowiczów może?

nnnnn

Pionier e-mobilności
A ja poza 2x Tesla M3, e-206 i e-NV200 spotkałem BYD SONG PLUS, ładował się za pomocą przejściówki z ChaDEMo na ..... cośtam. Nie wiem jaka wtyczka była podłączana bezpośrednio do auta, pewnie chiński standard. Nie było czasy jak pogadać bo auto miało już 99% i właściciel się spieszył. Auto z zewnątrz robi fajne wrażenie, a w środku całkiem sporo miejsca, napęd AWD. Właściciel ładował go do 100% i na koniec przyjmował 32kW. Bateria coś około 70kWh.