Coś mnie tu ciągnie jak magnes Y

Totem

Nowy na Forum
Cześć Wam, sytuacja wygląda tak zawsze uwielbiałem BMW i całe życie takimi różnymi beemkami jeździłem.
W 2021 kupiłem X5 G05 30d , super autko dla rodziny, mega wygodne i wypasione.
Ale jak w tytule coś mnie ciągnie do Tesli, mam 3 dzieci więc 27 koła dofinansowania i do tego Vat i firma.
Czy Y pomieści trójkę dzieci z tyłu 4,11,14 lat? jak wygląda finansowanie obecnie, czy możliwe jest że jeszcze obniżą cenę na Y?
Czy jeśli zamienię X5 na Y to żona mnie nie "zlikwiduje"?
Milion pytań , ale muszę z kimś pogadać a to jest chyba odpowiednie miejsce...
Stary, jak masz jakikolwiek szacunek do siebie i rodziny - zostań przy BMW - bo domyślam się że jesteś zadowolony z serwisu?
A przede wszystkim, zanim podejmiesz decyzję to wejdź na tesla.com czy google i znajdź dane do obsługi klienta czy serwisu:
Warsaw, 334 Radzymińska 05-091 Ząbki Mazowieckie Poland
salon & Serwis+48 22 292 22 42
Obsługa Tesla+48 22 307 26 45

Adres e-mail salonu
[email protected]

A teraz spróbuj się dodzwonić do nich lub żeby Ci odpisali na e-mail. I zastanów się 100x razy co będzie jak Ci się auto zepsuje albo będziesz cokolwiek od nich potrzebował. Ten serwis i salon w Warszawie nie nadaje się nawet do komentowania, zobacz opinie na googlach....
No chyba że lubisz czekać miesiącami na części albo żeby Ci przekładali wizyty serwisowe co chwilę, nie wspomnę o braku możliwości kontaktu z warszawskim (jedynym w Polsce) salonem czy serwisem...

ELuk

Pionier e-mobilności
@Totem 🙀
Ja proponuję żeby sobie i5 kupił, będzie i ulubiona marka i ukochany service, 2 w jednym… 😂
No chyba że płonącego śmierdziela ICE Koledze proponujesz, ale to byłoby nie fer..,🤔😤

Bronek

Pionier e-mobilności
Stary, jak masz jakikolwiek szacunek do siebie i rodziny - zostań przy BMW - bo domyślam się że jesteś zadowolony z serwisu?
A przede wszystkim, zanim podejmiesz decyzję to wejdź na tesla.com czy google i znajdź dane do obsługi klienta czy serwisu:
Warsaw, 334 Radzymińska 05-091 Ząbki Mazowieckie Poland

Adres e-mail salonu
[email protected]

A teraz spróbuj się dodzwonić do nich lub żeby Ci odpisali na e-mail. I zastanów się 100x razy co będzie jak Ci się auto zepsuje albo będziesz cokolwiek od nich potrzebował. Ten serwis i salon w Warszawie nie nadaje się nawet do komentowania, zobacz opinie na googlach....
No chyba że lubisz czekać miesiącami na części albo żeby Ci przekładali wizyty serwisowe co chwilę, nie wspomnę o braku możliwości kontaktu z warszawskim (jedynym w Polsce) salonem czy serwisem...
To że Ci nie wyszedł zakup o ile miał takowy wyjść nie bardzo Cię upoważnia do siania takich kategorycznych opinii.
Chyba że spełniasz tu inną rolę?

Michal

Moderator

ELuk

Pionier e-mobilności
W kwestii czy kupić aktualnie Teslę to trzeba sobie odpowiedzieć na jedno, zaje…e ważne pytanie, czy dacie radę jeździć bez czujników parkowania i kamery na przednim zderzaku?, bo na TeslaVision na razie nie ma co liczyć…
A jest to jednak uciążliwość w dużym było nie było aucie.

Michal

Moderator
No to prawda, ja m.in. dlatego kupiłem roczna używkę.

hunter

Zadomawiam się
Promocja na KDR nie łączy się z JDG. Więc albo bierzesz Performance na KDR, albo musisz zmieścić się w limicie.
przy 3 osobach z tyłu polecam max 1 fotelik. Wtedy da radę.
Tego nie wiedziałem ,
Czyli albo KDR albo 225 netto limit z deklaracja 15 K km + wrzutka w koszty i VAT = dotacja 27k dobrze myślę?

Totem

Nowy na Forum
To że Ci nie wyszedł zakup o ile miał takowy wyjść nie bardzo Cię upoważnia do siania takich kategorycznych opinii.
Chyba że spełniasz tu inną rolę?
Wyciągnij telefon i zadzwon do Tesli Warszawa:

i napisz nam proszę tutaj jak poszło telefonowanie żeby rozmawiać merytorycznie zanim napiszesz coś wiecej, ok?