Stary, jak masz jakikolwiek szacunek do siebie i rodziny - zostań przy BMW - bo domyślam się że jesteś zadowolony z serwisu?Cześć Wam, sytuacja wygląda tak zawsze uwielbiałem BMW i całe życie takimi różnymi beemkami jeździłem.
W 2021 kupiłem X5 G05 30d , super autko dla rodziny, mega wygodne i wypasione.
Ale jak w tytule coś mnie ciągnie do Tesli, mam 3 dzieci więc 27 koła dofinansowania i do tego Vat i firma.
Czy Y pomieści trójkę dzieci z tyłu 4,11,14 lat? jak wygląda finansowanie obecnie, czy możliwe jest że jeszcze obniżą cenę na Y?
Czy jeśli zamienię X5 na Y to żona mnie nie "zlikwiduje"?
Milion pytań , ale muszę z kimś pogadać a to jest chyba odpowiednie miejsce...
A przede wszystkim, zanim podejmiesz decyzję to wejdź na tesla.com czy google i znajdź dane do obsługi klienta czy serwisu:
Warsaw, 334 Radzymińska 05-091 Ząbki Mazowieckie Poland
salon & Serwis+48 22 292 22 42
Obsługa Tesla+48 22 307 26 45
Adres e-mail salonu
[email protected]
A teraz spróbuj się dodzwonić do nich lub żeby Ci odpisali na e-mail. I zastanów się 100x razy co będzie jak Ci się auto zepsuje albo będziesz cokolwiek od nich potrzebował. Ten serwis i salon w Warszawie nie nadaje się nawet do komentowania, zobacz opinie na googlach....
No chyba że lubisz czekać miesiącami na części albo żeby Ci przekładali wizyty serwisowe co chwilę, nie wspomnę o braku możliwości kontaktu z warszawskim (jedynym w Polsce) salonem czy serwisem...