gim-kg
Pionier e-mobilności
Mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcie? U mnie nie widzę nic w kieszeniach drzwiSą nadal przynajmniej ja mam
Mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcie? U mnie nie widzę nic w kieszeniach drzwiSą nadal przynajmniej ja mam
kupilem coś takiego, czekam na dostawęW poznaniu widziałem tesle 3 i to miejsce na nawiewach całe się podswietlało na fioletowo, może to była wersja performance?
Sprawdzilem i jest nawet w tylnychMógłbyś wrzucić jakieś zdjęcie? U mnie nie widzę nic w kieszeniach drzwi
A jak to się podłącza?kupilem coś takiego, czekam na dostawę
Teoretycznie pod gniazdo w podłokietniku. Chciałbym trochę to przekombinować i podłączyć właśnie pod tą lampkę oświetlenia nastrojowego pod nogami pasażera. Dam znać jak tym się zajmę tylko do domu muszę wrócić 🤬A jak to się podłącza?
Sprawdzałeś? Nasze są bardzo podobne, wyprodukowane tego samego dnia i odebrane tego samego dnia 😁Hmmm… musze sprawdzic, tez chyba nie mam![]()
Pochwal się, gdy przyjdzie, linkiem, ceną, zdjęciami montażu, efektem, no i Twoją ocenąkupilem coś takiego, czekam na dostawę
Na pewno, tylko do domu muszę wrócić 🤬 może uda się na początku sierpnia. Paczka z tego co wiem jest już w drodze. Zamówiłem kilka gadżetów od Chińskich przyjaciół. Na pewno zdam relacje co i jak.Pochwal się, gdy przyjdzie, linkiem, ceną, zdjęciami montażu, efektem, no i Twoją oceną![]()