Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
1 Zakup Tesli, Model Y 2025+ AWD LR
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 258719, member: 466"] [USER=6260]@wtyk[/USER] Rozumiem Twoje obawy, pisałem podobne posty przed odbiorem. Okazało się, że póki co samochód rewelacyjny, choć nie bez bolączek. Odbierałem nasz w marcu i nawet jak miałem fanaberię, że lusterko nie do końca pokazuje to co ja chcę to... przyjechał pod mój blok serwisant i mi je wymienił na nowe. Toyota raczej z takiej obsługi nie słynie. A gdzie mogę napisać opinię tesli, skoro nie jechałem do jej serwisów? I nie ma przeglądów okresowych, więc nikt nie pisze za wiele. Nie napiszę, że na pewno będzie dobrze, ale przynajmniej się przejedź. Znam camry i to dobry samochód, ale tesla to jest zupełnie inny świat. Przynajmniej dla mnie. Bo dla Ciebie może nie być. Nie zrażaj się opiniami fanbojów, wszędzie ich pełno i ja też rozumiem syndrom oblężonej twierdzy. Liczba głupot na temat tesli w przestrzeni medialnej jest ogromna. Niemniej tesla nie jest bez winy, nie dalej jak w grudniu była potężna awaria komputerów modelu 3 i ludzie nie dostali żadnej rekompensaty przez miesiące bez sprawnych samochodów. Ja przez to nie kupiłem tesli w grudniu, a marcu. Dzięki temu mam rocznik 2025 za 5 k zł taniej. Ale dziś miałbym kolejne 15 k zł taniej, więc zawsze warto czekać, tylko szkoda, że nie żyjemy wiecznie... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
1 Zakup Tesli, Model Y 2025+ AWD LR