Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
18 miesięcy i 33 tysiące kilometrów z TMYLR - moja ocena 3+
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 179029, member: 1876"] Nie do końca rozumiem, czyli wspomaganie kierwnicy tak, bo ułatwia życie, ABS tak, klimatyzacja tak, chociaż można otworzyć okna, ale już super łatwe parkowanie nie, z widokiem 360, który włącza się samo, nie muszę nic naciskać i system hamujący samoistnie też nie, chociaż też sam się włącza bez zbędnych przycisków, jak wykryje, że już mam uderzyć w przeskodę to hamuje auto. No ciekawa to logika, jasne, wszystko można, ja też koperty robię ygrekiem, ale wiem jak to fajnie i przyjemnie można zrobić i działa, i fajnie działa i nic nie trzeba wciskać. Ja rozumiem, optymalizacje proceów, oszczędności, wizje, brak somplikowania w przyszłosci, itp. ale szczerze to co mnie to obchodzi, ja chcę fajne i przyjemne w obsłudze auto, i czy będą czujniki czy nie mnie to nie interesuje, natomiast rok temu Elon zabrał czujniki i coś obiecał ale nie dowiózł tego co obiecał i teraz w tym roku, i za rok i za dwa i trzy lata, w tesli, system parkowania będzie totalnym bardziewiem, dziadostwem i prymitywizmem i o najlepszą butelkę alkoholu się mogę założyć, że tak będzie dalej za 3 lata. Co mnie interesują procesy, optymalizacje i inne duperele, Ty naprawdę teraz jak parkujesz teslą to się jarasz, że jest proces optymalny i dlatego masz ujowo parkować ale zacisnę zęby bo proces? Dalem za to auto 269k pln i muszę parkować w takim prymitywny sposób bo Elon mi zarbrał czujniki rok temu i nawet za 3 lata nie dowiezie tego co obiecał. No litości. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
18 miesięcy i 33 tysiące kilometrów z TMYLR - moja ocena 3+