Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
18 miesięcy i 33 tysiące kilometrów z TMYLR - moja ocena 3+
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 179035, member: 274"] Zwłaszcza jak ktoś ma model że szczytowej wersji 2021, przed erą zabierania wszystkiego i psucia softu autopilota to widzi ile straciło auto że swej pierwotnej kompletności. Mogłem jechać w obcym kraju i planować postoje na ładowanie a autopilot robił swoje i nie marudził, w korku jechał tak blisko że nikt się nie wciskał, ruszał praktycznie od razu z autem przed nami, na autostradzie nie zostawiał luk po 200m gdy auto przed nami przyspieszyło... 150km/h na autopilocie bylo...Zabrali odległość "1" i autopilot w gęstym ruchu jest bezużyteczny... Czujniki - ja to się dziwię że w serwisie nie zrobią płatnej usługi dokładania (bo soft obsługuje). Radar wyłączony, bo miał powodować Phantom breaking, ale za to auto dalej samo hamuje w randomowych miejscach na każdej trasie. Na osłodę matrixy po 3 latach czekania nie rekompensuje tego co zepsuli od mego zakupu. Dobrze że mi nie mogli zepsuć nastaw zawieszenia zdalnie i zrobić taką łódkę jak w HL. Ale dynamikę cały czas mogą popsuć softem... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
18 miesięcy i 33 tysiące kilometrów z TMYLR - moja ocena 3+