Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
18 miesięcy i 33 tysiące kilometrów z TMYLR - moja ocena 3+
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="qb4hkm, post: 179075, member: 2710"] Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, osobistych preferencji i... ceny. Zakup Y do firmy kosztował pi razy oko 50-60% tego co zapłaciłeś za swój egzemplarz kupując prywatnie(boosta "dostałem" w gratisie). Mi w BMW 5(sedan 2018r.) miałem służbowo i wybitnie nie pasował ten widok 360* rodem z gier komputerowych. Bezramki uwielbiam, wkładanie dziecka do fotelika w ciasnym miejscu dużo łatwiejsze jak również wsiadanie samemu jak ktoś za blisko dojdzie(po opuszczeniu szyb). Hud, mógłby być ale to nie dealbreaker, jakbym miał dopłacić to bym nie dopłacił. Parkowanie, mogli by dać z przodu kamerę, raz na jakiś czas by się przydała. Moim zdaniem obecny widok TV przy parkowaniu załatwia temat kamer 360* w większości przypadków. Pewnie gdyby nie patenty mobile eye na te kamery to mieli byśmy normalne. Co do układu kierowniczego to nie czuję problemu, być może masz coś w zawieszeniu do zrobienia lub ciśnienie w kołach nie takie. Promień zawracania wiadomo, nie najmniejszy, tylna oś skrętna była by spoko, ale znowu nie wiem czy bym za to chciał dopłacić. Czujniki w oparciach, zgoda, często coś wożę i cieższe rzeczy triggerują pipczenie, na szczęście po paru minutach przestaje. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
18 miesięcy i 33 tysiące kilometrów z TMYLR - moja ocena 3+