Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
19" vs 20" w TMY
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Mauden, post: 34918, member: 900"] Wiadomo, ale myślałem bardziej o tym, że ktoś może odbył jazdy testowe zarówno na 19" jak i 20" i wybrał jedne lub drugie za jakiegoś powodu :) Ta twardość faktycznie przewija się najczęściej. Fakt, że wiele z tych filmików zrobili Niemcy, a oni raczej na jakość swoich dróg nie mogą narzekać. I z tego powodu boję się co to będzie jak wyjadę na tych kołach na nasze, Polskie drogi. Zwłaszcza zaraz po zimie, gdy drogowcy nie zdążą jeszcze załatać po raz 5ty, jak co roku, tej samej dziury... Ale tego w sumie każde auto powinno się obawiać :D Mniejszego zasięgu akurat byłem świadomy, podpowiadał to sam konfigurator Tesli. Nie było to jednak coś czym się przejmowałem, bo zasięg wciąż będzie przyzwoity, w dalsze trasy jadę średnio raz w roku a sieć ładowarek nie jest jeszcze u nas tak rozwinięta żeby 20-30km robiło jakąś większą różnicę. A biorąc pod uwagę jazdę w trybie 10-80% uznałem, że te różnice nie będą odczuwalne w codziennej eksploatacji. Czyli "ten Model tak ma" :D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
19" vs 20" w TMY