2021.32.20.1

saprafik

Zadomawiam się
1632427347539.png
Aktualizacja 2021.32.20.1 leci

Najciekawsza wydaje się opcja kontroli uwagi kierowcy poprzez kamerę w kabinie a nie poprzez trzymanie ręki na kierownicy.

Tak przynajmniej interpretuje release notes z

Last edited:

Bartosz

Pionier e-mobilności
View attachment 2153

Najciekawsza wydaje się opcja kontroli uwagi kierowcy poprzez kamerę w kabinie a nie poprzez trzymanie ręki na kierownicy.
Niestety nie w EU, chyba, że nazywasz się @Bronek, jego samochód jest wyjątkowy jak moja żona.

Ciechan

Fachowiec
View attachment 2153

Tak przynajmniej interpretuje release notes z
Kurcze a ja ciężarek zamówiłem z Chin...

Czyli jednak póki co się przyda :))))

Bronek

Pionier e-mobilności
Niestety nie w EU, chyba, że nazywasz się @Bronek, jego samochód jest wyjątkowy jak moja żona.
Ja znów podejrzewam swoją, że to nie przypadek... wydawalo mi sie nawet że przez sen woła imię Elon...?
Z tymi przywilejami u mnie jest obecnie różnie, są dni jazdy swobodnej ze sporadycznym komunikatem " niebieskim" a i takie, że potrzebny jest CIĘŻAREK.
Jak pisalem był okres gdzie odwrocenie wzroku/głowy generowalo pulsowanie "ciałem niebieskim", ktore ustępowało gdy przestawalem się 0wiercić. To zauważyłem i trwało z dwa tygodnie?
Dostalem też 2021.32.20.1 ale to pewnie poprawki?

Bronek

Pionier e-mobilności
Ukraińcy są prężni w temacie Tesli, pamietam filmiki z reaktywacji rozbitków i w sumie fachowych remontów. Wiele praktycznych porad itd. Nie zapomnę filmu z wyciągania progów albo z jazdy w trybie serwisowym z podpiętym laptopem za Fordem Transitem w celu naładowania. Ponad 40 KW właziło w Teslę przy dość wolnej jeździe. Takie coś tylko tam ;-)

newbe

Posiadacz elektryka
Ukraińcy są prężni w temacie Tesli, pamietam filmiki z reaktywacji rozbitków i w sumie fachowych remontów. Wiele praktycznych porad itd. Nie zapomnę filmu z wyciągania progów albo z jazdy w trybie serwisowym z podpiętym laptopem za Fordem Transitem w celu naładowania. Ponad 40 KW właziło w Teslę przy dość wolnej jeździe. Takie coś tylko tam ;-)
Ale dlatego ten forum to przede wszystkim wiedza o rozbitkach że Stanów.
Cenna dla posiadaczy takich aut, ale niekoniecznie dla nas...