2021.4.12 Lepsza regeneracja przy niskiej temperaturze

Bronek

Pionier e-mobilności
Ostatnie aktualizacje są nudne jak flaki z olejem i raczej średnio trafione.. Łza się w oku kreci jak wspomnę niektóre kardynalne i radosne. Mam nadzieje, ze jeszcze trochę miejsca zostało na takie?
Dlatego tak wielu pierwszych posiadaczy było zafascynowanych tymi samochodami, bo nikt nie robil z autem takich rzeczy jak Tesla.
Na razie wieje nudą ale poczekajmy.
Ad rekuperacja, kompletnie nic nie zauważyłem po za częstszymi komunikatami, ze jest ograniczona. To moja druga zima.

danielm

Pionier e-mobilności
Ostatnie aktualizacje są nudne jak flaki z olejem i raczej średnio trafione.. Łza się w oku kreci jak wspomnę niektóre kardynalne i radosne. Mam nadzieje, ze jeszcze trochę miejsca zostało na takie?
Dlatego tak wielu pierwszych posiadaczy było zafascynowanych tymi samochodami, bo nikt nie robil z autem takich rzeczy jak Tesla.
Na razie wieje nudą ale poczekajmy.
Ad rekuperacja, kompletnie nic nie zauważyłem po za częstszymi komunikatami, ze jest ograniczona. To moja druga zima.
pamiętaj że na Boże Narodzenie 2020 dostaniemy zupełnie nowe oprogramowanie w którym mnóstwo rzeczy zostanie zmienionych. Elon chwalił że będzie rewolucja :)

Bronek

Pionier e-mobilności
pamiętaj że na Boże Narodzenie 2020 dostaniemy
On już chyba lekko zaniedbuje tę sferę swoich zainteresowań. Chyba zrobił z grubsza wszystko co zamierzał - zaraził innych, odniósł sukces i idzie dalej.
"BETA" jest dowodem na Świat Dwóch Prędkości. Zresztą widać , że ten element jazdy samochodem nie bardzo ludzi interesuje. Szybko i tanio ma samochód jeździć , mieć spory bagażnik, i zasięg jak u dostawczaka a kosztować tyle co Dacia Logan.
Wersja dla średniego menagementu, to skóra, chromy i koniecznie kwalifikacja jako Premium.
Innowacja, szukanie rozwiązań nietypowych, postęp, to dla garstki ludzi. To widać nawet w komentarzach. Elektryk ma być jak spaliniak i to taki second hand ;-)