2022.20.6

tokwi

Pionier e-mobilności
To jest coś na co naprawdę czekałem - nie będzie trzeba już otwierać tego wykresiku co chwilę, żeby się dowiedzieć z jakim % się dojedzie na miejsce :D
Jak % na miejscu spada, to znaczy, że jedziesz za szybko, jak rośnie, to za wolno :p
Takie małe szpejko, a robi taką świetną robotę!
Wczoraj przejechałem z nim ca.700km i tylko dla porównania/z ciekawości wywoływałem ekran zużycia energii.
Na ten moment ekran energii wydaje mi się on już bardzo mało przydatny, choć ciągle z potencjałem do rozwoju funkcjonalności pozwalających prognozować trasę i wizualizować czas podróży. Teraz jak mam to małe szpejko na głównym ekranie, to na ekranie energii w zakładce podróże zamiast km na osi odcietych wolałbym mieć czas, nazwy miejscowości na trasie, dodane sloty na ładowanie itd.

Michal

Moderator

Michal

Moderator
Nie wiem czy ma to związek z 2022.20.6, ale w aplikacji Tesla (v. 4.11.0), w karcie Serwis mam dostęp do historii serwisów i faktur.
No to też jest super! W końcu wiem co oni tam kombinowali jak mi bateria 12V padała pierwszą zimą :D

tenOr

Posiadacz elektryka
Dobre te faktury! Przy wymianie kół z zimowych na letnie widzę że zrobili 19km. Na obiad do centrum pojechali?

mgapinski

Posiadacz elektryka
Nie wiem jak u was, ale u mnie 2022.20.x BARDZO poprawiło działanie systemu w aucie. Wizualizacje Autopilota, kamery w trakcie jazdy, przeglądarka, no dosłownie wszystko. Pierwszy update od pierwszych buildów V11, który działa normalnie. CarPlay też działa lepiej bez żadnych ingerencji z mojej strony, postarali się wreszcie