2022.20.6

Zarek1988

Posiadacz elektryka

bartekgr

Zadomawiam się
Czekam na tę aktualizację z innych powodów (smsy odczytywane w PL i procent naładowania u celu zawsze na ekranie głównym) :)
W sumie już dawno (od 3 miesięcy :ROFLMAO:) nie było takiej fajnej aktualizacji - już dawno hehe Tesle są jednak zarąbiste :D
Jadą dzisiaj i widząc cały czas procent baterii u celu, po prostu się wzruszyłem. Dobrze, że byłem w samochodzie tylko ja i wewnętrzna kamera...

Tak przy okazji, to wydaje mi się, że zmienili też trochę linie pokazujące się przy parkowaniu.
A Pani Nawigacja, to nie ta sama, która informuje o "nieoznakowanych" w Yanosiku (syntezator)?

Michal

Moderator
Wow, a YouTube jak się szybko ładuje. Już dawno nie korzystałem ale siedzę teraz na parkingu odpaliłem Bjorna i szok, wszystko ładuje się i działa znacznie szybciej :)

krzyss

Pionier e-mobilności
Wskaźnik poziomu baterii u celu - nareszcie.
Sygnał dźwiękowy o zielonym świetle ma IMO trochę za duże opóźnienie.
Mam wrażenie, że ostrzeganie o najeżdżaniu na krawędzie i pasy jest teraz strasznie wrażliwe.
Ten wskaznik to niby fajny, a niby nie... moja kobita ciągle mi teraz jęczy "zwolnij bo nie dojedziemy"...
Sygnał dzwiekowy na światła fajny, a lag był zawsze na ekranie.
Tez mam wrażenie że na linie bardziej paranoicznie reaguje.

Bronek

Pionier e-mobilności
W mieście od zawsze chyba (mam FSD), ruszała lekko za późno jak na nasze nerwowe czasy.
Po drugie dystans za duzy nawet na jedynce, mogla by np po zatrzymaniu lekko dojechać
A sygnalizacja świateł, czyli czerwona linia byla i jest ok, po prostu wymaga uwagi.
To co piszecie opóźniony lekko sygnał jest dla zagapionych i po to aby przypomnieć a nie ponaglac To nie START na 1/4 mili

Ja od razu jak nie jestem pierwszy, likwiduję wajhą lub gazem czerwoną linię i auto samo rusza, no ale to na AP