2022.20.7

Bronek

Pionier e-mobilności
Wszysko. Przyjdzie taka chwila... Spoko, tak bywa) o
Np teraz
Po tych moich kombinacjach z ekranem itd... Z
znow mam komunikat uszkodzenia lewego pasa i SOS.. Ale wyłączałem zasilanie z tym że nie na amen a tylko z pozycji ekranu bez klemy i tylnego złącza
A propos kierownice też zmienię bez wyłączania. Zmienialem w kilku autach to podobna robota z 30 minut?

Michal

Moderator
Ja też widnieje jako Holender. A jednak mam nowe języki.

sd tosia

Posiadacz elektryka
Wszysko. Przyjdzie taka chwila... Spoko, tak bywa) o
Np teraz
Po tych moich kombinacjach z ekranem itd... Z
znow mam komunikat uszkodzenia lewego pasa i SOS.. Ale wyłączałem zasilanie z tym że nie na amen a tylko z pozycji ekranu bez klemy i tylnego złącza
A propos kierownice też zmienię bez wyłączania. Zmienialem w kilku autach to podobna robota z 30 minut?
Komunikat o pasie kierowcy pojawiał się sporadycznie od lutego?, podczas dwutygodniowego wypadu do Włoch auto rozdarło japę w Austrii i od tego pipania powiadomień można było oszaleć. Kilka dni temu skończyło się godzinną robótką we Florencji, gdzie wyjęli całe siedzenie i wymienili kompletne okablowanie pod nim.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja wczoraj podniosłem siedzenie ile się dalo i latałem paluchami po kablach i kostkach co tam wymacałem . Dzisiaj spokój ale nie włączam Easy Entry bo znow się coś naciągnie itp? SOS tez jak to bywqlo wcięło.

Dostałem maila na kompleksowe zgloszenie do serwisu w/w komunikatu i braku j polskiego.
Pewnie sprawdzili logi? Albo ku pokrzepieniu serc napisali ?
Dzień dobry, uprzejmie informujemy, że zgłoszony problem z brakiem języka polskiego w nawiacji został przekazany dalej. Problem powinien zostać rozwiązany za pomocą kolejnych aktualizacji. Z poważaniem, Tesla Service Warsaw Team

Last edited:

Michal

Moderator
Mnie śmieszy ta polska nawigacja...
  • za 2 kilometrów skręć w prawo...
  • na rondzie zjedź trzy zjazd...
eh... :cautious: