2022.28.1

Michal

Moderator
@Michal - a nowe gry masz zainstalowane?
Te gry są już od dawna. Te zmiany to tylko chyba możliwość używania przednich USB i jakieś drobne zmiany w tych grach.

Michal

Moderator
Też nigdy w nie nie grałem ;)
Jak coś odpalam to tylko to w co się da pograć szybko. Kiedyś grałem trochę w Fallout na ładowarkach ale odkąd mieszkam i ładuje w domu, to gram chyba tylko na przejazdach kolejowych w pasjansa :p

Tad

Zadomawiam się
Masz TM3? Bo z tego co czytałem w sieci ponoć było to ograniczone do TMS i TMX...
to było wcześniej w mojej TM3 (SR+2021 MiC). Zresztą po aktualizacji od razu poczułem, że dużo słabiej zwalnia przy ograniczonej rekuperacji. Szkoda, bo to było bardzo dobre rozwiązanie. Mam nadzieję, że przywrócą.
Z pozytywnych rzeczy w końcu naprawili wprowadzanie PINu w Disney+ i teraz działa tak jak w Netflixie.

rawier

Posiadacz elektryka
to było wcześniej w mojej TM3 (SR+2021 MiC). Zresztą po aktualizacji od razu poczułem, że dużo słabiej zwalnia przy ograniczonej rekuperacji. Szkoda, bo to było bardzo dobre rozwiązanie. Mam nadzieję, że przywrócą.
Z pozytywnych rzeczy w końcu naprawili wprowadzanie PINu w Disney+ i teraz działa tak jak w Netflixie.
A ja wciąż u siebie nie mam Disney+....:confused:

krzyss

Pionier e-mobilności
Po resecie mam trasy alternatywne, nie dziala chyba SC w Poznaniu. Z Gorzowa do Warszawy prowadzi mnie przez Kostomłoty! :) i Lućmierz hehe, 750km mam do stolicy :)
Poznanski SuC zamkniety ale mieli otworzyc chyba od jutra ?
Urzadzili sobie tam impreze zamknieta i na parkingu postawili namiot.