Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2022.36.2 już się zaczyna instalować na świecie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 58930, member: 89"] No dobra podejmuję się :) [LIST] [*]Po pierwsze primo, suprimo :) 0,1% energii, to jakieś 75 Watów! Moim zdaniem nie warto się nad tym pochylać ale... Jako, że moje natręctwo nie daje mi spokoju, to jednak to zrobię... [*]Obstawiam, że nawet gdybyś jeździł w ten sposób przez 30% zużycia, to pewnie nadal byłyby to jakieś śmieszne ilości energii. [*]Moim zdaniem Tesla popełniła tutaj błąd i dla przejazdów poniżej jakiejś wartości zużytej energii nie powinna w ogóle pokazywać tych podpowiedzi, bo tylko mieszają ludziom w głowach. Powinny być udostępniane dopiero powyżej powiedzmy 10% zużytej energii, a wcześniej powinien być napis "Drive to short". [*]Jedyny powód, który przychodzi mi do głowy dla którego zużycie mogłoby być niższe to tak jak napisałeś chłodzenie baterii poprzez nagrzewanie wnętrza, bo ustawienie 22 C, jest dosyć wysokie. Przy czym nie rozumiem, czy Ty tam wyjechałeś z szybkiej ładowarki? Bo jeśli nie, to nie wiem dlaczego bateria miałaby być na tyle ciepła, żeby auto chciało ją chłodzić :P [/LIST] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2022.36.2 już się zaczyna instalować na świecie