Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2022.40.1 - zmiany
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 61372, member: 6"] Trzeba zgłaszać, szansa niewielka na poprawę ale logi idą i choć to komputer statystycznie przyjmie jako błędy. Mam wrażenie, że do wersji Europejskiej czyli starej pozostawiono lub zatrudniono mniej kumatych informatyków lub już się po prostu przy tych eksperymentach dalej i więcej nie da osiągnąć. Ogólnie chcą coś udowodnić ale za wiele jest sytuacji nietypowych i różnorodnych aby to kilka kamer było w stanie ocenić i zinterpretować, tak jak to robi nasz ułomny mózg. Ciekawe czy jak droga się błyszczy, to Tesla rozpozna czy jest mokra czy np jest to od słońca, bo raz mnie przestraszyła ostro jadąc w zjazd na mokrym. Wczoraj przetestowałem kolejny raz tą durną poprawkę - ponoć na wniosek Niemców? (gdzieś to ktoś na jakimś forum...?) aby potwierdzać zjazdy. I dzięki tej poprawce, gdzie do tej pory Tesla sama zmieniała pas, gdy ten kończył się plastikowymi barierkami wymuszającymi jego zmianę, teraz jak nie potwierdzimy kierunkowskazem, to się nawet nie zatrzyma - wali w te plastikowe pudła. Poprawiają jakieś sprawy ekranowe, dodają dane dla dociekliwych, gierki duperelki a pogubili się w istocie tego auta. Ale cóż jeszcze są ogólnie najlepsi wg mnie, auto jedzie najlepiej i ma to coś. Nawet pechowcy co dostali wadliwe egzemplarze nie kwapią się za bardzo do zmiany. Dziwne, że inni tak powoli gonią, ja widzie szanse w Mercedesie i BMW w klasach wyższych. Trójkę przegonią wschodni producenci o ile cenowo wytrzymają konkurencję. Do tego Teslę się normalnie starzeją wizualnie, za moment nie będą rodzynkami. Tak było np z Maluchami. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2022.40.1 - zmiany