Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2023.6.9 i Park Assist dla aut bez USS
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 88136, member: 1876"] Dzisiaj wyjechałem sobie trochę polatać i wstąpiłem na małe zakupy do Galerii Młociny. Parkowanie, jak tu pisali niektórzy, bez czujników też można i się da, a jakże, ale jak parkowałem dzisiaj na tych ciasnych miejscach pomiędzy autami, to pomyślałem sobie, że wszystko można, oczywiście bez czujników i widoku 360 też się da, ale to trochę jest na takiej samej zasadzie jakby Elon zamontował nam pedały i żeby tesla jechała trzeba by było pedałować. Ktoś by zapytał po co te pedały skoro i bez tego pojedzie, no bo ktoś miał taki kaprys i trzeba pedałować, i na takiej samej zasadzie ja dzisiaj jak parkowałem to poczułem, że ktoś miał taki kaprys, i pomimo, że za niewielkie pieniądze można to było zrobić dużo lepiej, to niestety musimy pedałować żeby jechać ... Jeżeli w dużo większym cybertrucku też taki kaprys będzie no to niestety jako daily nie dam rady tego auta użytkować, wiadomo, zawsze można jechać na koniec parkingu i zazwyczaj tak robię, ale dzisiejszy dzień pokazał, że na końcu parkingu też miejsc nie było i trzeba było jakiegoś pojedynczego slotu poszukiwać. Z resztą w ciągu dnia na mieście też pojedyncze miejsca wolne często tylko. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2023.6.9 i Park Assist dla aut bez USS