Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.14
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bartłomiej S, post: 156666, member: 1582"] [USER=6]@Bronek[/USER] jeśli masz Intela to wizualizacje Vision masz również troszkę gorsze jak gdzieś czytałem. Dla mnie są one dużo lepsze bo masz widok 3D. Widzę, czy coś jest krawężnikiem, na jakiej wysokości. Oraz wsiadając w auto patrząc na wizualizacje widzę co się dzieje w kwadracie 5x5m. Mając czujniki wiesz tylko czy w coś jebniesz z przodu lub z tyłu w odległości 90cm?. I tak manewrując nigdy nie zbliżam się na centymetry. Chodzi raczej o to czy jak manewruje dynamicznie to nie musze się rozglądać aż złamie kark tylko jednym rzutem widzę wszystkie obiekty wokół. Moim zdaniem jest to lepsze niż Bird Eye bo wtedy ja musze analizować czy dany ''obraz" jest zagrożeniem czy nie. W Tesla Vision widać jakby to nazwać... gęstość obiektu? Co do parkowania np. w garażu u teściów, który jest rozmiarów jak Twój. To tak napis STOP się pojawia wcześniej ale wizualizacje jak obracam sobie to widzę ile tego miejsca jeszcze mam. Nie zdarzyło mi się abym walnął w coś. Ba nawet moja żona w nic nie walnęła :) PS. z drugiej strony jak mówię, nie jestem obiektywny bo zazwyczaj nowinki szybko u mnie wchodzą i bardzo łatwo zmieniam nawyki. PS2. Autopark nadal chyba działa u Ciebie po staremu prawda? Tj. możesz mieć nowe wizualizacje ale funkcja nadal działa na podstawie starego systemu i czujników. Bo jak czytam iksa to nadal nowy Autopark Tesla Vision nie jest udostępniony na Europę. Co jest dziwne. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.14