Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.26
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 228283, member: 6"] Zauważ ...co napisano ! Symulacja zmiany głośności lub prędkości ! To jest to co ma robic ten chip o którym ja pisałem . (Filmik) A praktycznie to bardziej do kitu rozwiązanie niż położenie palucha na kierownicy czy wolancie . Naprawdę nie trzeba wykonywać tzw ruchu kierownicą , a tylko położyć np palec lub dłoń , a sam lekki opór robi robotę , bo AP cały czas rusza kierownicę aby utrzymując pas . Ja myślałem o całkowitym braku zainteresowania kierownicą, a tu trzeba klikać . To lipa ergonomiczna .Gorsze to od normalnego zachowania.Dali , bo mogli ... [B]U Ciebie nie działa bo pewnie tak jak u mnie w pierwszym yoke bąble nie znosily ostrzeżenia ? Wiec i chip tez by nie dzialał Ps . Ponieważ wydaje mi sie że teraz u mnie bąble są aktywne w tym temacie , to sprawdzę to na przycisku .Jak zadziała to wstawię chip[/B] W sumie to Ty mi pomogłeś :) bo oszczedziles mi czas na byc moze niepotrzebną robotę na wyjmownie poduszki , gdyby chip ponownie zawiódł . [ATTACH type="full" alt="1000001324.png"]26286[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.26