Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.38
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Pleśniak, post: 189491, member: 1709"] Ja też mam nadzieję, że demonizuję, bo Tesla to moje marzenie od wielu lat. Marzenie, które w przyszłym roku miało się nareszcie zrealizować. Ale ten temat co jakiś czas mnie i moją decyzję nawiedza. Seat też mi czasem niepotrzebnie przyhamuje, ale nigdy nie awaryjnie bez potrzeby, a już w szczególności na pustej drodze. Przejechałem nim kilka albo naście tysięcy km na tempomacie i nigdy nie miałem sytuacji, która mogłaby spowodować, że ktoś mi wjedzie w dupę. I ja bym pewnie z tym strachem mógł żyć, bo z natury sytuacje na drodze mnie nie straszą, ale w trasach (czyli tam gdzie się tempomat stosuje) sam nigdy nie jeżdżę. A moja matka jak ją Tesla naprawdę wystraszy to potem już do auta ze mną nie wsiądzie i tyle z radości ze wspólnych wycieczek... I tak, powinienem wypożyczyć Teslę i się przekonać samemu, ale jakoś nie mogę przeboleć, że kilka tysięcy (bo tyle będzie kosztować wynajem, który da jakikolwiek pogląd na życie z tym autem) wyfrunie z portfela zamiast dołożyć do kwoty ciułanej przez długi czas na nowe autko. Dobra, wyżaliłem się wystarczy - a temat pozostanie jak opinie pod filmem (świetny, beznadziejny, super, dramat). Jedni powiedzą, że problemu nie ma, a inni, że się nie da jeździć na TACC albo autopilocie :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.38