Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.44
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 195194, member: 885"] No tak samo będzie działać w samochodzie. Też będzie możliwe, że nie zrozumie i będziesz musiał powtarzać albo anulować, patrzeć czy dobrze napisał itd. To jest ten sam interfejs. Kwestia czy rozpoznawanie mowy będzie lepsze czy gorsze niż w telefonie. Tak naprawdę to nie widzę tu żadnej przewagi samochodu nad telefonem. Na telefon nie trzeba patrzeć tylko wystarczy aktywować asystenta głosowego. Albo przez przytrzymanie jakiegoś przycisku, albo powiedzienie frazy aktywującej. Nie musisz trzymać telefonu w ręce. To faktycznie by było fajne, ale już teraz apka coraz lepsza. Dodali wybór prędkości odtwarzania dla podcastów. Zresztą mam wrażenie, że sama apka Spotify na telefonie jest gorsza niż kiedyś. Praktycznie cały czas mi crashuje po wyłączeniu ekranu, muszę ją od nowa włączać, a wita mnie powiadomieniem na cały ekran o jakiejś automatycznie utworzonej playliście, zapomina co było odtwarzane. Pokazuje mi, że mam niedokończony odcienk podcastu w szybkim menu na górze i jak kliknę to zamiast zacząć go odtwarzać to przechodzi mi do listy odcinków danego podcastu gdzie muszę celować w ten zaczęty odcinek. Mam wrażenie, że kiedyś lepiej mi się z tego korzystało. Co do przeglądarki to fajnie by było gdyby można było instalować PWA. Taki ABRP byłby fajny. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.44