Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.8
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzyCh, post: 149680, member: 2081"] Pojezdzone wczoraj wieczorem miasto i poza miastem wieczorem i w nocy. Nie wdając się w niuanse, przepaść na plus w porównaniu do tego jak przełączanie długie/krotkie działało wcześniej. Przez 2h i 90km nie miałem ani jednej sytuacji bym kogoś oślepił, sam widziałem wszystko co trzeba. Samo doświetlanie, wycinanie itp działa bardzo dobrze - premium rozwiązanie to nie jest jak w Mercedesie czy VW (nie mówię, że VW to premium), ale jak na darmowy upgrade po roku użytkowania i to taki, na który nie liczyłem to… zaczynam rozumieć skąd się bierze “kościół Elona”: Wyprodukuj coś niedorobionego i sprzedaj nie mówiąc o niedoróbkach. Potem popraw niektóre niedoróbki, a z wdzięczności wybaczą ci pozostałe wraz z niespełnionymi obietnicami. Genialny marketing (wbrew pozorom) - tylko czekać jak ktoś go skopiuje w np. w polityce :-(. Jedna może uwaga: z trybu “krótkie/dzienne” przełącza się dość późno i o ile w nocnym mieście to jest ok bo nie jedzie na długich przez miasto, to poza miastem o zmierzchu już mi brakowało długich, a ten jechal dalej na “krótkie/dzienne”. Dosłownie o 1-2 minuty wcześniej bym włączył. Kazdy sam oceni, ale jako całość muszę przyznać, że w motoryzacji pierwszy raz doznałem takiego nieoczekiwane pozytywnego zaskoczenia. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024.8