Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024 Tesla Holiday Update
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 198354, member: 3910"] Fajna ta papka na Apple Watcha. Normalnie odblokowuje auta, kiedy aplikacja jest w tle uruchomiona. Można po jej uruchomieniu podstawowe funkcję jednym kliknięciem aktywować. Ja nie jestem zwolennikiem wywalania na tarczę zegarka wszystkiego, tak jak i samych tarcz bardzo zawalonych, więc mi tam nie przeszkadza brak możliwości wyciągnięcia na tarcze funkcji - sam mam czarną tarczę ze wskazówkami i na rogach malutką informację o pogodzie, koło aktywności, sprawdzenie tętna i wcześniej miałem kalkulator, a teraz stan naładowania Tesli. Jak dla mnie wszystko, czego potrzebowałem jest teraz w zegarku. Nawet nieźle działa to wybieranie biegu podczas manewrowania i jakby lepiej mi zaczęło działać TV przy parkowaniu - specjalnie testowałem i dojeżdża akurat tak, jakbym chciał - nawet przodem. Duża zmiana w moim przypadku, bo wcześniej w garaży podziemnym równie dobrze mogłoby tego nie być - pokazywało, że już uderzyłem, jak było jeszcze z 40 cm, a co gorsza bywało i w drugą stronę: było już 10 cm, a wg TV mogłem jeszcze podjechać. Pogorszyły się za to wycieraczki - długo już na sucho mi się nie uruchamiały, a teraz znów regularnie mi się potrafią załączyć na dwa maźnięcia bez widocznej przyczyny. Autopilota na nowym sofcie jeszcze nie testowałem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
2024 Tesla Holiday Update