Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
3 lata z elektrykiem minely, i co dalej?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 178470, member: 6"] Ad Merc i X i tm3 :cool: Powiedział Ktoś kto ma pechowe auto I został w nim uwięziony jak jaskółka w kościele A tłumaczy ten stan tym że fajnie jeździ . To takie "jajeczko częściowo nieświeże" :) Manufaktura Mercedes i X ? Za to się na ogół właśnie więcej płaci niż za seryjne aromaty identyczne z naturalnym. Nie jest to manufaktura: jedno to Fabryka Swarzędz drugie IKEA Jestem kompletnym zaprzeczeniem takiego podejścia . Mogę w każdej chwili pozbyć sie tych trzech ev i do tego hejtowanych aut, ale te są super trwałe niemal bezproblemowe w porównaniu z innym. Nie piszę i nie oceniam permanętnie samochodów o których jedynie słyszałem a nie jeździłem . Owszem mogę tylko z raz przekazach swoje pierwsze wrażenie. Chinczyki poki co za dla tych jak kiedyś elektryki , co gdy sie sparzą , to z niewielkim żalem będą potrafili sie z tym pogodzić. Tak ryzykowano kilka łat temu z BEV, bo teraz już w dobie wiedzy powszechnej powinno być takich ryzykantów mniej ? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
3 lata z elektrykiem minely, i co dalej?