Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
A teraz moje wynurzenia...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 60936, member: 6"] Skoro tak... To wszystko to co wyżej napisano to racja ale wymaga.... bólu Ja znalazłem mniej dotkliwy sposób, ale nie namawiam a informuje Panowie od 19.04.2022r schudłem 16 kg kłując się jedynie w bok codziennie . Za kasę mniejszą niż ta za którą wpierdzielaem czekoladki. Cud za ok 400 do 600zl miesięcznie. Nie jestem fanem reklam diet itd itd, ale widocznie mi się powiodło. I co dziwne nie tylko ja mam podobne wyniki ale i znajomi. Oczywiście to nie jest 100% i nie panaceum ale dla leni warto spróbować Moze dlatego, że mam pokręconą psyche bo nie pije a chlałem sporadycznie ale konkretnie , nie palę a jarałem jak smo.. g, Niemniej jako lekarz, prawdziwy Polak i tyle.. mogę polecić, tym bardziej że jestem sam "ofiarą" eksperymentu a raczej beneficjentem działania Saxendy. Żona toto przyniosła ze szkolenia. Akurat przestałem brać schodząc z wagi o te 14-16kg do wagi 85 ~ 86kg (lekko powyżej optimum przy 182cm waga się waha rano/wieczór). Z racji wieku i zdrowia nie ma co przeginać i iść niżej. Zero diety, tylko mniej jadłem, prawie zero słodyczy na cukrze i mało padliny. To wynikało z obniżonego apetytu na te cuda. Zacząłem jeść rzeczy które facetowi nie przystoją, jak chrupkie pieczywo i rośliny, serki i jogurty. Kur... I to nie z musu. Jak baba. Od tygodnia nie biorę i zobaczymy czy będzie jojo? Ryzyko jest, no ale te 16k nie w kij dmuchał [ATTACH type="full" alt="Screenshot_20220906-053209_HealthMate_copy_810x1800.jpg"]7322[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="Screenshot_20220727-071944_HealthMate_copy_1130x782.jpg"]7323[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
A teraz moje wynurzenia...