Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
A Ty dojechałeś kiedyś poniżej 0%? Ile zimą przejeżdżają elektryki po osiągnięciu 0% i co się z nimi dzieje?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 136295, member: 531"] Tak, ścinał z nóg to mnie rachunek jak swoim supernowym dieselkiem Audi Q7 nad morze w tą i z powrotem płaciłem za dokładnie 1010km jakieś 800PLNów. Odkąd przesiadłem się na Teslę płacę około 130PLN w jedną stronę, zimą około 160PLNów czyli uśrednione 300PLN w obie strony. Czasy przejazdu te same, średnia... nie chwilowa... na autostradzie 140km/h udokumentowane w innym poście poprzez Garmin GPS. Aha i w ramach jednej raty leasingu za Q7 mam dwa samochody 3LR i YLR .... tak więc argument że elektryki droższe w zakupie też odpada. O przyśpieszeniach i opcjach wyposażenia nie będę wspominał bo po co mam Audi ośmieszać. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
A Ty dojechałeś kiedyś poniżej 0%? Ile zimą przejeżdżają elektryki po osiągnięciu 0% i co się z nimi dzieje?