Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Acceleration Boost czyli z 4,4 do 3,9s do 100km/h w TM3 LR
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 19132, member: 6"] To są wszystko pierdoly i zachcianki, zabawki i jak parametry dobrych kart graficznych lub sprzętu audio... Nieliczni czerpią coś z tego, większość się cieszy że ma. To mój drugi raz gdy ma być zrywniej i jest. Czy to daje przy 100km/h mniej sekund? [B]Nie mam czym zmierzyć[/B]. I podobnie jak nie interesują mnie parametry baterii itd, to tu też nie wnikam. Wierzę na słowo, bo Elonowi dobrze z oczu patrzy i do tej pory mam dzięki niemu fajną przygodę z samochodem. Jest na pewno bardziej narowista 'od dołu. Czy to wada? Czy subiektywnie udzielone wrażenie? . Nigdy prawie nie używamy chill i damy radę to okiełznać. Te mierniki w telefonach to takie raczej "badacze" zdrowia snu, tlenu i nerw i relaksu. Pokazują trend, ale na ich podstawie bym się nie leczył, podobnie nie zakładał bym się o kasę ile Tesla ma tego powera, faktycznie? Najlepiej empirycznie face to face i zamienić się samochodami. Kilka prób. Szkoda ze nie ma już u nas lotniska po prusko ruskiego [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Acceleration Boost czyli z 4,4 do 3,9s do 100km/h w TM3 LR