Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Adaptive Headlights 3/Y legacy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 139950, member: 531"] A pamiętam jak miesiące temu... a może już lata (jak ten czas leci) ... mówiłem że te update'y to śmiech na sali i ludzie się podniecają jakimiś pokazami świateł, beznadziejnymi gierkami itp, a podstawowe rzeczy nie działają. Ponadto po aktualizacjach auto robi się nieprzewidywalne, bo to co wcześniej robiło w sposób A robi w sposób B, albo wcale nie robi to wielki hejter ze mnie był. Jak widzicie z biegiem czasu po początkowym entuzjaźmie większość dochodzi do tego wniosku że te aktualizacje to wcale takie wspaniałe nie są. Ja widzę w nich wciąż duży potencjał ale też jestem świadom ich słabości. Za każdym razem gdy coś instaluje najpierw myślę co znowu spierdzielili a dopiero w dalszej kolejności co fajnego zrobili 😀 Lepsze wrogiem dobrego! [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Adaptive Headlights 3/Y legacy