Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 46150, member: 6"] Otóż ruszyłem rano z montazem elektryki Trunka. Wszystko szlo gladko, do momentu wpięcia w prawym, słupku tylnym systemu. Generalnie wersja mało upierdliwa. nawet piny itp dali zapasowe Zestaw bogaty ale... Niestety.. Dupa [B]Rozebrałem auto i POLECAM 12V pod prawym siedzeniem tylnym.[/B] [U]Nie trzeba nawet niczego rozłączać, bo śruba chyba 12 (klucz 13), ma długi gwint na plusie i wystarczy np oczko z kablem i na to druga nakretka. tak więc strachu nie ma. Ale zasilanie wyłączyłem bez odpinania wysokiego napięcia, bo nie grzebałem przy istniejącej śrubie 12v. Masa jest fajna po lewej stronie w bagazniku za obiciem[/U] NIESTETY cos Chińczyk popiepszył wtyczki nie pasują. Akurat łatwo dostępne (za boczkiem prawym przy oparciu. Wszystko zdejmujemy NA CHAMA mało elegancko, szarpiąc. Korzyść jedyna to rozebrałem/ poznałem co i jak. MAM PLUS I MINUS mocny juz z kablem z bezpiecznikiem Niestety czas upłynął by wszcząc spór i tylko napisałem, że może kabelek się da podmienic. Ale cienko to widzę, bo ilość pinów i przewodów też jest inna. [B]To co nie pasuje, to akurat wpięcie do systemu sterownika siłowników, bez tego kicha. [/B] To wina że tesla zmienia się podprogowo. Cóż trzeba będzie....KUPIĆ INNEGO Errata : i tak sie stało. Innej firmy Rozbieranie i składanie Tesli to pikuś. 3 godzinki jestem teraz w stanie to zrobić z kawą PS Będę teraz jeździł z rozbebeszonym bagażnikiem przez pewnie miesiąc, bo nie chce mi się składać Dziwne, bo nie miałem wygłuszenia pod plastikiem klapy a z tego rocznika już było. To widocznie taki okres był wdrażania. Na film ch pokazują masę przy subwooferze ale u mnie ona nie działała z tym plusem?! Jeśli przyjdzie nowy zestaw, to pozostawię te siłowniki i co tam się da, bo te instalacje są podobne. [ATTACH type="full" alt="tempFileForShare_20220616-172713_copy_1024x768.jpg"]5560[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="20220616_164558-COLLAGE_copy_1024x1024.jpg"]5559[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.