Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 49991, member: 6"] Ekran jest trochę niżej i łatwiejszy dostęp podczas np pisania, bardziej ergonomicznie. Nie muszę sie pochylać . przy obsudze przeglądarki. Nie jest to konieczność i poziom np elektryfikacji fru ka czy trunka. Ale za niecałe 5 stówek warto. Mam nowe wyzwanie Ekranik z kamerą Wersja poprzednia bo 9" jak kupowalem nieobsługiwalo kamery teraz juz mozna ją dokupić. Pospieszylem się, ekran 9" nie te co ja mam jest dyskretniejszy i ma mniej kabelków ale to wsio rybka Duzy ten dodatkowy ekran i m/w tak bedzie go widać z pozycji kierowcy. Zobaczymy czy to warte będzie zachodu "na żywo" lepiej widać ten przegięty orginalny naprawdę wygodniej się go klika. A ten dodatkowy, czas pokaże? Dotykam paluchem bez odrywania pleców od oparcia, wcześniej sie musiałem lekko pochylić (182cm) Zaleta to ewidentnie pisanie !! Wada moze zasłaniać ładowarke inducyjna a w modelach do 2020 jest jeszcze klapka [ATTACH type="full" alt="20220728_132504_copy_800x329.jpg"]6095[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="20220728_130543_copy_816x459.jpg"]6094[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20220728_132248_copy_1000x450.jpg"]6096[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.