Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 51896, member: 6"] Wykonanie ręczne, obszyta chyba to jakaś skórą , tył też. Moim zdaniem ok. Poślizg... ok. Biala..! To ja pewnie uświnię? Profil, tu jaki by nie był, jest to wyzwaniem, ale tylko przy niektórych nawykowych naszych ruchach. Pisałem , że odwrócony trapez przy obrocie, gdy np dolny róg jest w borze byłby DLA MNIE chyba bardziej przypominający poprzednia kierownicę ? Ale nie widze juz tych zdjęć w Hansshow lecz wybór jest. Zmienily sie też kierownice w nowych Y! Dziurki i grubość (Chińczyki i Niemcy po 22r) [B]Poduszkę musisz wyjąć, do tego służą te dziurki. Inaczej nie odkręcisz Gimnastykowalem się z tym[/B] Ćwicząc na tej nowej. Niby prosta czynność a z 10 minut dziubałem drutami, aż dół odskoczył. Proste jak konstrukcja cepa ale trza umić, warto to przeanalizować na nowej Potem szczypce proste lub paluchy i wyciągasz wtyczki, lewa sterowania prawa poduszki, bez pierdzielenia się w odłączanie auta. Będzie chyba tylko komunikat o awarii? A radyjko sobie gra. . Tak widziałem w warsztatach i na niektorych filmikach. Amatorzy mają stracha, to wiadomo w kakakasku. Nie neguję tej asekuracji ale jestem wygodny i praktyczny, więc mam to... Jak nie trzeba, to nie robię zbędnych czynności . Znam takich co zakładali dwie prezerwatywy i dobrze na tym wychodzili, ja bez i też mi się udało (wiem tylko dwóch swoich potomkach) Gaz rurka wymagana lub b dlugi klucz i naprawdę trzeba mocno nacisnąć aby śruba z klejm puściła, potem gładko Np invert trapez, ale to tylko przyklad kształtu bo reszta to lipa Jest tego. Trzy podstawowe t trapez - szeroki dół, odwrocony i elipsa [B]ja mam niby elipsę [/B] Ale pewnie są też inne wynalazki. Ludzie tną orginały i sami robią dając tylko do obszycia [ATTACH type="full" alt="tempFileForShare_20220817-062946_copy_800x566.jpg"]6375[/ATTACH] JEDEN Z WIELU ALE WSZYSTKOMAJĄCY FILMIK [MEDIA=youtube]rn-yfNPjUjo[/MEDIA] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.