Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 52171, member: 6"] 3 dzień z Yoke : Jest coraz lepiej .Doceniam niczym nie ograniczony widok z przodu.Nie tylko widok na dodatkowy ekran ale i reszta Niby kierownica też prawie nie zasłaniała, ale wrażenie jest inne zdecydowanie in "+" . Jest tak, jakbym nie prowadził sam samochodu a była pasażerem. Przy zwrotach już łapki chodzą sprawniej. Wysokość jest tak samo jak w było z orginalną, ale odczucie jakby byla na jajkach. A nawet ich nie ociera. Pojawiają się "nowe chwyty" ( każdy ma swoje najczęściej stosowane przy kręceniu). Tu niektóre muszą być inne. Ktoś kto kupi coś , to na ogół broni potem swojej decyzji, taka jest nasza natura . To jest behawioralnie wytłumaczalne , jak wiara polityków we własne wypowiadane głupoty . Pewnie też tak mam? Nieważne dlaczego pozytywnie ten wolant odbieram , ale mi się zaczyna podobać i co wytłuszczę to to że, [B]wolałbym kierunkowskazy na przyciski , póki co mwm wrazenie jakby było mi gorzej z operowaniem wajhami .[/B] Czyli ergonomia Tesli w prawdziwym Yoke tym od S i X w moim przypadku ma sens. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.