Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Akcesoria LR/P
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 64168, member: 6"] Obd nie bardzo pasuje do EV. W Tesli mamy tryby m. In serwisowy, w które można wejść a do tego nikt nie zabrania grzebania w samochodzie jako zwykłym samochodzie. Natomiast oprogramowanie zawsze jest chronione i trudno porównać mapę zapłonu ICE do oprogramowania EV. Nie ten czas jeszcze aby dopuścić Pana Janka z Pcimia. O ile napęd to pikuś, to tu mamy sprawy bezpieczeństwa. Odpali taki Summon na parkingu bez kontroli itp. Zresztą Tesla pozwala na wiecej niż inni nawet w spaliniakach. Taki Merc Ci maski nie pozwala otworzyć na legalu. Pojechałem do serwisu z ekranem, kamerą extra, yoke i trunkiem i frunkiem dorobionym jako elektryczny. Z wpięciem do systemu z przodu do komputera i między wiązkę między fotelami. Z przodu i z tyłu powpinany w wiele przewodów oryginalnych . To kilkanaście modyfikacji oryginalnej instalacji samochodu. W Toyocie czy innym badziewiu spalinowym na gwarancję był bym pogwizdał. Tu wszystko było w jej ramach A TEŻ Serwisanci GRZEBALI W INSTALACJI, bo to ona nawaliła i spokojnie mogli tą awarie podciągnąc pod moje zabawy i nawet odmówić naprawy. (Panienka blond o imieniu na J, zza lady, nawet mówiła, że to skonsultują, bo takiego diabła w Stolycy nie widzieli) Co tu narzekać? I marudzić jak w ciąży czy w miesiączce? Tesla pod tym względem jest też nie do pobicia. I to nie gadki szmatki internetowe, ale moje doświadczenie. Co ciekawe byłem przygotowany że zapłacę za to, bo myślałem "po staremu" jak tu w tym wątku bywa, a tu mile zaskoczenie. Inne podejście, dziwne ale prawdziwne [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Akcesoria LR/P