Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia EV9 Forum • Kia EV9
Akcja naprawcza Kia EV 9
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="4AD, post: 229134, member: 1908"] Przed zakupem sprawdzam zwykle opinie na forach internetowych. Budowę auta znam z kanału Munro, rozebrali EV9, stąd decyzja o zakupie. Nestety w Polsce Kia sprzedaje auta bez supportu, ASO interesują się tylko wydaniem pojazdu klientowi. Ostrzegam, że pomimo reklam nie dostaniecie w Polsce pakietu boost i automatycznego parkowania, Boost oferowany jest tylko niemczech! To tak jakby Acceleration Boost Tesli był oferowany tylko w Niemczech ale w Polsce już nie, mimo, że jest w ofercie przed zakupem. Generalnie słabo. samochód posiada opcję czytnika linii papilarnych, ale samochód jeździ nawet jeśli nie nie udzielisz dostępu przykładając palec do czytnika lub nie wpiszesz 4 -cyfrowego kod dostępu…:( To jest nie do pomyślenia w Tesli.W ASO nic nie wiedzą, lub unikają tematu. Pytałem niemiecki oddział KiA o Summona i Boost’a, nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi. OTA działa, zainstalowałem update map, oczywiście używam wciąż lepszych map Google’a… poczekamy zobaczymy, za jakiś czas może nowe funkcje dostaniemy. P.S. Mam wrażenie, że użytkownicy EV6 mają takie same problemy, po prostu producenci aut tacy jak VW, Toyota, Kia MB i BMW itd. są w głębokim lesie, 10 lat za znienawidzoną ostatnio Teslą… [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia EV9 Forum • Kia EV9
Akcja naprawcza Kia EV 9