Akcja przywoławcza

nabrU

Pionier e-mobilności
Poczytaj dział ID.3 bo to pewnie to samo. W końcu to ta sama platforma...

luki

Posiadacz elektryka
Tak, bardziej chodzi o to, czy jest ktoś na forum z Cuprą kto dostał wezwanie, lub jego VIN jest na stronie. Ja nigdzie nie mam informacji o akcji serwisowej, a na stronie widnieje

nlmluk

Zadomawiam się
Dostałem wezwanie dzisiaj. Po wprowadzeniu VIN widzę 3 akcje: W-Bonnet striker pin, S-Replace battery module, S-Flash action BORN ME 3.2.1

luki

Posiadacz elektryka
Dostałem wezwanie dzisiaj. Po wprowadzeniu VIN widzę 3 akcje: W-Bonnet striker pin, S-Replace battery module, S-Flash action BORN ME 3.2.1
Dzięki za informację. Jak dostałeś wezwanie? Pocztą, mailem, w apce, telefonicznie?

Domi

Nowy na Forum
Kiedy auto wyprodukowane?
Moje było w tym tygodniu pierwszy raz na serwisie (przebita opona, wymiana z ubezpieczenia), ale o jakichś akcjach nikt nic nie mówił.

nlmluk

Zadomawiam się
Auto z początku 2022, soft 3.0. Jak nie jestes pewien czy aplikuje się do akcji serwisowych to sprawdź VIN w linku powyżej. Jeżeli coś jest to być może warto się przypomnieć serwisowi.

luki

Posiadacz elektryka
A czy na Cupre są jakieś serwisy interwałowe (np po 30k km...), czy tylko po 3 latach (tak mi w aplikacji się wyświetla)? Muszę odkopać papiery, albo faktycznie - skontaktować się z serwisem

Domi

Nowy na Forum
Wg strony nie mam żadnej akcji, auto ze stycznia 2023.
Przegląd wg apki wychodzi po 2 latach

nlmluk

Zadomawiam się
Jestem po akcji, wszystko trwalo 3 dni. Dostalem formentora jako auto zastępcze. W przypadku mojego Borna nie trzeba było wymieniać modułów baterii. Ogromną różnicą jest update do 3.2, miło jest nie doświadczać już sytuacji gdzie klima/kamera nie działa i trzeba wysiąść z auta i wsiąść spowrotem...