Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Akcja reklamowa na Elektrowozie - co można by zrobić?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 169683, member: 885"] 1) Jedźcie i wypróbujcie jak działa. Czy nie ma jakichś oczywistych problemów? Rozumiem, że główna zaleta to będzie roaming, więc trzeba sprawdzić czy u innych operatorów karta odpala bez kłopotów. 2) Przeprowadzić wywiad z jakimś operatorem floty albo kilkoma i wspomnieć o tej ofercie. Wywiad opublikować. Jeśli mogę dodać osobistą opinię to zdecydowanie lepiej wygląda dla mnie reklama jeśli widzę, że youtuber używa danego produktu i jest zadowolony. Kyle Connor instaluje ładowarki DC w biurze, żeby dowiedzieć się jak to jest być operatorem ładowarek. Wszystkie pojazdy redakcji ładować wyłącznie za pomocą tej karty. Wrażenia cyklicznie opisywać. Albo podejście Kuby Klawitera - to jest reklama, robię ją, bo muszę, dzięki temu stać mnie wyjechać, żeby nakręcić tę relację i bardzo za to dziękuję sponsorowi. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Akcja reklamowa na Elektrowozie - co można by zrobić?