Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Aktualizacja aplikacji 4.12
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 54096, member: 6"] Na początku Tesla sama dostarczała emocji poprzez częste aktualizacje . Tego teraz nie ma , projekt dojrzał. To co jest obecnie nie ma porównania z tym co było w 2019r Nawet akcesoria były nieliczne Teraz Chińczycy przejęli pałeczke, są w tym genialni jak sama Tesla. I pomimo tego u mnie tradycyjnie jednak 3 lub cztery lata przychodzi pora aby zmienić. Niestety nawet te moje zabawy w tuning tego ssania nie powstrzymały. Rozważam pozostawienie Trójki, bo mam sentyment i jest zabawkowa. Chciałem jeszcze zrobić w automacie drzwi kierowcy i może też pasażera . Jedynie właśnie FRUNK elektryczny we wszystkich modelach, to wg wielu pożądana modyfikacja. Reszta to fanaberia. W m3 brak tego to wynik oszczędności , tu ujdzie ale brak w S lub X to świństwo. Podobnie jak samo bylejakie wykonanie. Cóż możemy nie kupować. Mesio czy Beema czeka nudne jak flaki... Na swoje usprawiedliwienie dodam , że wszystko ciołem i przerabiałem, motocykle , przyczepy, kampery, rowery i nawet hulajnogii. Tak mam [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Aktualizacja aplikacji 4.12