aktualizacja na koncie Tesli, mam się bać?

danielm

Pionier e-mobilności
Siedze sobie grzecznie przed komputerem a tu nagle email:

usuniecie z konta.png

Spora panika, wbijam na konto, zmian nie widze, i nagle drugi email:

dodanie do konta.png

WTF??
Zgaduje że to reakcja na maila którego wysłałem 2 miesiące temu żeby mi przypisali auto do Polski i skoro drugi mail jest w języku polskim to jest nadzieja

danielm

Pionier e-mobilności
aktualizacja: dostałem maila od supportu:

Dear Daniel,

We managed to update the country code in your Tesla so you should be able to subscribe to premium connectivity and to add your own payment method.

Sorry for the inconvenience.

Kind Regards | Met vriendelijke groet | Atentamente

Mireia
Tesla Support Advisor, EMEA

tylko kuwa teraz zniknęła mi możliwość kupienia premium całkowicie oraz.... znikneła mi możliwość kupna podgrzewanych tylnich foteli zarówno na stronie jak i w apce :D

Bronek

Pionier e-mobilności
No co? Nie czytałeś co pisałem ? ŻE WCIELO KUPNO BOOST. a to przeciez z dzialu aktualizacja i subskrypcja, mozna bylo przypuszczać, iż to sie stanie. .
Coś chyba naszego Kraju nie traktują jako stabilnego walutowo skoro te sprawy teraz załatwisz w serwisie i pewnie drożej? Np. BOOST jest ponad 2000 drożej niz miałem w Funtach

danielm

Pionier e-mobilności
No co? Nie czytałeś co pisałem ? ŻE WCIELO KUPNO BOOST. a to przeciez z dzialu aktualizacja i subskrypcja, mozna bylo przypuszczać, iż to sie stanie. .
Coś chyba naszego Kraju nie traktują jako stabilnego walutowo skoro te sprawy teraz załatwisz w serwisie i pewnie drożej? BOOST jest ponad 2000 drożej niz miałem w Funtach
czytałem ale walcze o to od 2 miesiecy. żebym wiedział to bym wczoraj premium kupił. na wakacje sie przyda. wioooocha :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Mnie tez ostrzegano.. Ale ja mam Premium za fryko {póki co} a boosta nie mam zamiaru kupować .Ale sie zdziwilem ze wcięło. Myślałem ze będzie drozej ala będzie.
Ch6ba jednak pojawi sie subskrypcja, bo też aut przybędzie po roku do jej obsługi