Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Aktualizacje PowerUp
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="miken, post: 129193, member: 713"] Nie wiem, ja już kompletnie nie ogarniam ich logiki i systemu aktualizowania przez nich naszych aut. Mam wrażenie, że te numerki jak 6.1.0... 6.3.0... to takie picieszacze, że jesteśmy prawie na tym samym etapie co klienci w USA... Którzy są już na 6.7.0... i od sierpnia 2023 maja przygotowanie baterii przed podjazdem do ładowarki, czyli od 5.1.1... a my !nawet z 6.3.0 nie dostaniemy - Tak napisali na FP Community... Piękne jest też to jak niby musimy przejść pełną ścieżkę poprawek... Ale jak nie dostaliśmy 6.2.0 to dostaniemy tę Interwencyjną PU-coś-tam..., która mi sie cały czas "pobiera"... A 6.2.0 już nie, bo ta PU-xxx zawiera te poprawki z 6.2.0 i to jest takie 6.2.1... i dostaną ja tez ci którzy dostali wcześniej 6.2.0... a piękne jest w tym to, że wiele z tych poprawek uwalało to czy owo, albo instalowało sie w sposób trochę amatorski, samodzielnie i nawet bez informowania Cię ze zaraz samochód może zacząć wariować, więc bądź na to gotowy drogi kierowco... Kończąc, niektóre z tych poprawek to takie gnioty typu wiemy że dzięki tej poprawce przestanie działać to i to więc po niej dostaniesz odrazu poprawkę do tej poprawki przygotowujac twój samochod do kolejnej poprawki która usunie błędy z poprzednich poprawek... Nie narzekam... Tak to widzę i czekam na kolejne "coś dużego"... W USA z tym 6.7.0 wlasnie ci z Job1 2021 dostali coś dużego... Możliwość otwierania Frunka w aplikacji 🤣... Ale dodali też nowość, info, jesli frunk jest niedomknięty... ... ... ... W oczekiwaniu na kolejne coś dużego... 😈 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Aktualizacje PowerUp