Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Aktualizacje PowerUp
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="miken, post: 146590, member: 713"] To akurat świetna wiadomość, jeśli działa przygotowanie baterii. Ale komunikacyjnie Ford leży, jesli nie potrafią tego nam zakomunikować, choćby w opisie zmian które wprowadza dana aktualizacja... Nawet w FP Community jakiś czas temu napisali, że nie mają w Europie na ten moment informacji kiedy to zostanie wprowadzone. Jeśli chodzi o telefon, to niestety Motorola korzenie ma w USA ale od 2014 chyba jest już częścią Lenovo... Po tym jak dział telefonów najpierw odkupił od niej Google a później odsprzedał właśnie do Lenovo... Wtedy też porzuciłem moją ulubioną Motorolę i przesiadłem się ba Google Pixel... Jakiś czas temu miałem problem i pierwsze połączenie telefoniczne było bez dźwięku a działało za drugim razem... Ale po kolejnych aktualizacjach telefonu i samochodu problem się skończył... Samsungi też miewają swoje problemy, szczególnie z Android Auto... tj. znikające aplikacje typu Waze, który pojawia się jeśli wcześniej uruchomisz nawigację i dopiero później podepniesz android auto, bez tego, aplikacji nie ma w AA... Problem występuje też w innych samochodach... Znany od lat glitch Samsung - AA... Kolejne aktualizacje AA rozwiązują problem, albo go przywracają... Niestety... Ostatnio, co jakiś czas muszę czyścić cache AA w Samsungu bo bez tego nie potrafi się połączyć z samochodem... Nie tylko MM-e... U ciebie Motorola ma problem na AA, czy po zwykłym bluetooth? Jeśli AA, to spróbuj wyczyść cache AA, zainstaluj ostatnią betę z APK Mirror... Może to coś naprawi... Ja teraz jestem na wersji 11.5... coś tam... z 7 marca... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Aktualizacje PowerUp