Właściwie od zakupu auta nie udało mi się połączyć z AA. W aplikacji MyOpel miałem info o aktualizacji oprogramowania a że ściąganie tego pokazywało czas 3h 48min to zostawiłem sobie na weekend. Przeprowadziłem aktualizację zgodnie z manualem, dostałem informację że wszystko ok i przetestowałem AA. Niestety dalej to samo. Sprawdziłem 3 różne telefony i kilka różnych kabli USB (podobno ma to wpływ) i zawsze ten sam błąd. Zgłosiłem do Stellanisa, odesłali do serwisu. Podjechałem do serwisu, przyszedł Pan który wziął swój magiczny telefon "łączący się zawsze" i surprise.... nie działa. Auto na serwis, może uda się uda uruchomić magiczne menu, po 40 minutach info że się nie da. Na starszych telefonach a androidem poniżej 11, błąd się nie pokazuje ale AA się nie łączy. Serwis ma się kontaktować z centralą. Czekamy co będzie dalej.
Ja mam swój typ, mianowicie w serwisówkach, system multimedialny w moim aucie powinien pokazywać: "Synchronizacja GPS" A u mnie tego nie ma i to prawdopodobnie jest problem.

Z kolejnych błędów które zauważyłem, to po zatrzymaniu, wybraniu Park na włączonym aucie w Oplu pojawia się komunikat "Przed ruszeniem wyłącz silnik"...
Ja mam swój typ, mianowicie w serwisówkach, system multimedialny w moim aucie powinien pokazywać: "Synchronizacja GPS" A u mnie tego nie ma i to prawdopodobnie jest problem.

Z kolejnych błędów które zauważyłem, to po zatrzymaniu, wybraniu Park na włączonym aucie w Oplu pojawia się komunikat "Przed ruszeniem wyłącz silnik"...